Assortiment

Fortes Floors biedt u de betere PVC-vloeren. Wij leveren ze in prachtige kleuren en met de natuurlijke uitstraling van hout. Onze PVC-vloeren zijn daarnaast geluiddempend,
onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.  Ze kennen bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. PVC-vloeren van hoge kwaliteit hoeven namelijk niet duur te zijn. En nadelen? Die zijn er niet!

Soorten vloeren

Wie denkt dat PVC-vloeren alleen geschikt zijn voor een modern, strak interieur heeft het mis. Met ons huidige assortiment is de keuze aan u: eigentijds en elegant of warm en natuurlijk. Voor elke gewenste uitstraling hebben wij de juiste plank in huis.

RV-serie

De registervloeren uit de RV-serie van Fortes Floors zijn nauwelijks van echt eikenhout te onderscheiden. Dat effect wordt mede gecreëerd door de register embossing. De RV-vloeren zijn daarmee uitermate geschikt voor een stijlvolle look. De PVC-planken zijn voorzien van een natuurgetrouw reliëf en een velling rondom waarmee de nabootsing van een houten plank tot in perfectie is uitgevoerd.

BB/BG-serie

Ons assortiment BB/BG-vloeren met regular embossing laat zich het best omschrijven met de woorden ‘authentiek’ en ‘warm’. Deze PVC-planken zijn eveneens voorzien van een natuurgetrouw reliëf, maar met meer ‘noesten’ die het natuurlijke effect versterken. Ze hebben een velling rondom, voor het creëren van een vloer van schijnbaar perfecte houten planken. 

Onderhoud

Alle PVC vloeren van Fortes Floors zijn voorzien van een matte PU-coating van gemalen tegelglazuur, ook wel traffic wear genoemd. De coating geeft de vloer een vrijwel krasvast oppervlak. Door deze speciale behandeling is de PVC-vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Het aanbrengen van nieuwe lak-, was- of coatinglagen is niet meer aan de orde. Indien nodig, dan kunt u gebruik maken van een PU-hersteller.

Foto’s